Harmoniska hem

Alla vill vi ha trevligt inreda hem där man kan koppla av i en harmonisk men ändå stimulerande miljö så att man effektivt kan ladda upp batterierna efter dagens arbete. Det finns massor av inredningstips och råd att ta del av då man ska inreda de olika rummen i sitt hem. Bland annat handlar det om att ha både lite fantasi men också en kreativ sida så att man kan se vilka färger, inredningsdetaljer och möbler som passar bäst för att skapa ett harmoniskt hem.

Själva basen i en bostads design utgörs av väggar och golv. Här handlar det om att hitta en bra balans mellan golvets färg och material och väggarnas färgsättning. I svenska hem har man vanligtvis tapeter på väggarna som har olika färger men ofta även olika motiv för att ge ett rum mer liv och rörelse. Det finns ett stort urval av tapeter att välja mellan som exempelvis enfärgade tapeter, tapeter med olika mönster och fototapeter där man kan välja färdiga eller egna motiv. I en hall, ett kök eller i ett samlingsrum kan man exempelvis välja mellan ett stort urval av familjetapeter med underhållande motiv som gör rummet mer levande.

I ett vardagsrum vill man oftast ha mycket ljus och därför är det vanligt att man väljer ljusa tapeter på väggarna. I ett sovrum däremot vill man ha mindre ljus och då kanske man istället ska välja lite mörkare tapeter med rogivande motiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *